Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.11.2009 20:01 - Българската жена с много лица
Автор: svetli3 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 811 Коментари: 0 Гласове:
1



За последните няколко месеца видях много образи на българската жена.

Тя е силна, упорита и застава начело на банки, министерства, мулти-милионни компании и не се извинява за факта, че е родена жена. Не се плаши от това, че нашата култура е изградила образа за жена като необразовано същество родено само, за да задоволява желанията на мъжа до себе си, да ражда деца и да поддържа къщата. Тя коли, бесе и тъпче всичко до себе си само за да се заддържи на върха.

Българската жена е също и любовница или компаньонка. Радва се на малко внимание, подаръци, пляскане по дупето и за нея комплимент е думата "курво". Тя няма много стремежи освен най-важният: да си намери някой който не я бие и ругае много, но за сметка на това и осигурява комфортен живот- поне засега.

Жената също е и майка, която отдава себе си за семейството си. Тя е толкова силна от колкото хората до нея го изискват, и също толкова слаба колкото да накара близките да се чувстват силни. Тя приема ругатни, обиди и грозни думи с вдигната глава. Премълчава ги защото знае че всеки има момент на слабост. Тя не задържа негативи в себе си, а продължава пътя си с усмивка на лице.

Българската жена е и лицемерна, грозна по душа, несигурна в себе си. Всичката злоба, която таи в себе си се излива във всеки един подходящ момент, за да я накара да се почувства по-значима. За неа няма очертан път, но за сметка на това със зъби и нокти намира начин да попречи на пътя на другите. Целият й негативизъм идва от заблудата че това я прави по-щастлива. Нейното мото е "Аз ако не съм добре, и другите няма да са".

Тя е интелигентна и красива по душа жена. Умее много, но не го изпъква пред другите по фрапантен начин. Умните хора я разбират, неуките я мислят за странна и дръпната. Тя си има ясен план и си действа без много да се хвали. За нея парите са знание и знанието е пари. Малките неща я правят щастлива и напълно задоволена от живота си. Завистта и коварата не я демотивират, напротив- тя просто не обръща внимание на това.

Без значение в кой от всички образи се превъплъщавате, не забравяйте себе си. Злобата е най-токсичния наркотик към който някой може да се пристрасти. Поздрави за всички силни и мотивирани жени! Супер сте.



Тагове:   Много,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930